definitieve ontharing Opties

Indien je een haarzakjes betreffende laser vernietigt, aankomen hier geen haren meer uit die kunnen kunnen ingroeien en ontsteken. Een preventieve uitkomst. Deze huidproblemen voortkomen veelal in de bilnaad, liezen of oksels (haarnestcyste of sinus pilonidalis en haarzakontstekingen ofwel hidradenitis suppurativa).

. De huidtherapeuten werken met verscheidene methodes. Ze mogen exact vaststellen wat de oudste ontharingsbehandeling voor u dan ook is, na zij uw huid en haren beschikken over gezien en beoordeeld. Betreffende enkele methodes in woonhuis, bent u dan ook dan ook zeker verzekerd met beste keuze.

Naar aanleiding met de gevolgen uit een heleboel en uitgebreide studies wordt deze laser dit wordt ook wel de "Goudkleurige Standaard" voor permanent ontharen genoemd. Een LightSheer DUET diode laser is dus de passende keuze vanwege uitstekende beveiliging, effectiviteit en efficiency.

Na de verzorging is dit cruciaal dat de huid tijdens de laserperiode met een zonnebrandcrème, miniem factor 30, echt anti zonlicht te beschermen, het liefst twee keer ieder dag. Het ondersteunt teneinde getinte verkleuring betreffende een huid te vermijden.

Sommige medicijnen kunnen een lichtwegend-overgevoeligheid geven en ons combinatie aangaande dit laserbehandeling betreffende deze medicijnen, mag blaren en littekens melden.

Er is gewerkt betreffende een bekwaam team aangaande huidspecialisten en dokters. Het medisch team beschikt aan uitstekende kennis en jarenlange ervaring op het gebied van laserontharing.

Gedurende het consult betreffende de arts ofwel huidtherapeute bepraten wij de techniek en methode met een laserontharing. We leggen uitvoerig uit wat een mogelijke risico’s en complicaties zijn en we nemen de handige gezondheidstoestand door, betreffende name uw medische voorgeschiedenis, medicijngebruik, allergieën, etc. Zo vindt ons permanente ontharing met laser in uitstekende omstandigheden regio.

IPL en laserontharing lijken erg op elkaar doch daar zijn wat kleine afwijkingen. Laser ontharing kan zijn namelijk vrijwel permanent, terwijl IPL wegens langdurige ontharing kan zijn, maar ook niet permanent. Lees op deze plaats wegens hetgeen meer afwijkingen.

Zo zorgen we er bij verschillende voor het de haarcyclus zeer nauwkeurig is gevolgd lees meer teneinde dit maximale resultaat uit de behandelingen te halen.

Voordat wij beginnen met de laserontharing vervaardigen wij foto’s aangaande het te veven gebied. Daarop testen we wat een perfecte hoeveelheid laserenergie is en passen wij een instellingen aangaande de laser daarop met.

Tijdens een allereerste afspraak beoordeelt een huidtherapeut of de huid in aanmerking komt voor de treatment. Jouw hoort op die manier je dit snelste en beste resultaat kan behalen. Je krijgt ons persoonlijk behandelplan.

U hoeft nauwelijks wettelijke eigen bijdrage te betalen. U dan ook betaalt ook nauwelijks persoonlijk risico. Daar waar kan u terug? U kiest alleen een dermatoloog, huidtherapeut ofwel schoonheidsspecialist. Een schoonheidsspecialist moet ingeschreven ogen bij ANBOS betreffende de specialisme elektrische epilatie of ontharingstechnieken (vanwege laserbehandelingen) hebben.

Ons laserbehandeling bezit effect op haarzakjes welke in een groeifase uithangen. Deze haarzakjes bevatten voldoende melanine die het laserlicht opnemen. U bezit verscheidene behandelingen nodig om haarzakjes in de groeifase te de-activeren. Tussen de behandelingen zit een rustperiode met gemiddeld 6 tot 8 weken.

* Ingeval u een verwijsbrief betreffende de arts bezit, betreffende een diagnose overbeharing in dit gelaat en/ofwel een hals, dan kunt u de behandelingen eventueel vergoed oplopen via de zorgverzekeraar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *